Сега четете
bTV с мащабна продукция в изборния ден

bTV с мащабна продукция в изборния ден

В изборния ден, 2 октомври, екипът на bTV Новините ще предложи над 18 часа качествена публицистика, новини, преки включвания от страната и чужбина, виртуална реалност и първи резултати. От пет различни специални студийни сета екипът от над 250 професионалисти на bTV Media Group ще предава за своите зрители, слушатели и онлайн потребители. Над 100 експерти и популярни лица ще коментират със седем водещи на bTV най-важното в деня и най-любопитното покрай изборния процес, а всички репортери, кореспонденти и новинари ще следят основните теми от деня.

Маратонът по bTV „Новите избори 2022: какво следва?“ започва точно в 7 ч. сутринта с 5-часово предаване с водещи Мария Цънцарова и Виктория Петрова. Te ще ви покажат хода на изборния ден в цялата страна, в Европа и Далечна Азия. Чрез аугментирана реалност Виктория Петрова ще показва данните за избирателната активност и припомня интересни и любопитни данни за изборния процес и активността през последните години. Водещите ще посрещнат в студиото авторитети от политиката, икономиката, обществения живот, анализатори, журналисти, както и познати лица от екрана с ярка обществена позиция. Заедно ще проследим на живо и как гласуват политическите лидери.

 

 

На всеки кръгъл час от 7 до 12 ч. новините ще представя Мария Ванкова. Кореспонденти от страната и чужбина ще дават информация за гласуването в изборните секции и мобилните ковид-урни за карантинираните, както и за нарушения.

Точно в 12:00 ще започне обедната емисия на bTV Новините с водещи Виктория Готева и Ивайло Везенков. В 60 минути ще проследим всичко най-важно до този час.

Преки включвания, репортажи, разследвания и плурализъм на мнения ще предложи специалното новинарско студио от 14 до 16 часа с водещи журналистите Веселина Петракиева и Росен Цветков. Tехни събеседници ще бъдат популярни лица от света на изкуството и специалисти, с които ще коментират електоралните нагласи и очаквания.

 

 

Топ експерти, политолози, социолози, историци, политици и анализатори ще посрещнат кулминацията на изборния ден в три специални студиа от 16 ч. до централната емисия новини в 19ч. и от 20ч. до след полунощ. Водещите Антон Хекимян, Светослав Иванов и Златимир Йочев ще посрещат ексклузивни гости в студиото на bTV. Социолози, политолози, политици и представители на синдикатите, бивши участници във властта, журналисти, специалисти по комуникации – всички те ще проследят и коментират с водещите важността на този вот.

 

 

С помощта на най-съвременните технологии, зрителите ще могат да видят „оживели“ различни варианти на нов кабинет, потенциални коалиции с помощта на Лиляна Боянова и Иван Георгиев, поднесени по 3D начин в 360-градусовото студио на bTV. Екипът на bTV е подготвил и няколко изследвания за нагласите на хората, какви теми ги вълнуват, от какво се страхуват и на какво се надяват като общество.

Вижте и

 

 

Зрителите ще проследят първите реакции на изборните резултати директно от първия ред с Мария Цънцарова на специалната изборна арена на bTV – уникално дискусионно пространство, в което главните герои на деня ще влязат в директен дебат пред публика на живо, чиято дума ще се чуе благодарение на репортера Румен Скрински. По атрактивен начин водещата ще представи на зрителите мненията и позициите на икономисти, журналисти, синдикалисти, анализатори, лидери на мнение, а след 20 ч. на арената сили ще премерят  най-важните кандидати за властта и техните привърженици. Освен в директен сблъсък помежду си, победители и победени ще отговарят на въпросите на публиката в реално време.

За пръв път bTV ще покаже как изборните резултати оживяват директно в сърцето на парламентаризма в България – Виктория Петрова ще ги представя от специално студио в Народното събрание. Зрителите ще посрещнат първите данни от екзит пола на „Алфа Рисърч“ и „Маркет Линкс“ в ключови региони на страната.

Освен в ефир и на всички bTV платформи, където зрителите могат да следят най-актуалната обстановка, анализи и коментари, екипът на bTV Новините ще повдигне завесата онлайн. На сайта btvnovinite.bg зрителите ще имат възможност да видят събитията от деня от различен ъгъл. „Новите избори – зад кадър“ ще проследи всичко, което се случва в горещия политически ден в „кухнята“ на събитията – нюзрумът и специалните студиа на bTV Новините с  ексклузивно онлайн съдържание и специални блиц интервюта с водещи политически фигури и анализатори.

Всичко за кампанията „Новините избори 2022: Какво следва?“ може да следите в специалната секция на сайта bTVnovinite.bg

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.