Сега четете
Човек на Сорос свързан с машините за гласуване!

Човек на Сорос свързан с машините за гласуване!

6868cec36e7041c6e5f95491ab3ac3e1-cropped

Готвят ни крупна манипулация на парламентарния вот! И как не, след като „чудовището на злото“ е замесен! Авторът на цветни и други революции, на майдани, женски походи, протести и пр.

Ето и подробностите:
Фирма, свързана с Джордж Сорос, е близка до доставката на устройства за машинно гласуване. При нея има и подозрения за машинации на вота в различни държави.

Фирмата, от която България чака устройства за машинно гласуване на 26 март, е забъркана в скандали и подозрения за машинации на вота в различни страни по цял свят, показа разследване на bTV.

Машините за гласуване най-вероятно ще бъдат наети от Филипините, откъдето ще бъдат транспортирани с кораби, съобщи в. „Труд“.

Името на венецуелската фирма „Смартматик” се появява в разследванията на „Уикилийкс”, където се споменава, че чрез нейните машини за гласуване през 2014 г. е манипулирана изборната победа на вече покойния Уго Чавес, съобщава bTV.

Капиталът на фирмата е регистриран в Холандия и Барбадос, а през 2016 г. е обект на вестникарски разследвания след проблеми на изборите в Чикаго.

През есента на миналата година в разгара на предизборната кампания в Съединените щати се появяват данни, че чрез компанията, която вече се ръководи от един от най-близките хора на Джордж Сорос, се контролират изборите в 16 щата в Америка.

Вижте и

До момента България е наела от „Смартматик” 100 машини през 2014 г., като сега очакваме помощ от същата фирма.

Представители на фирмата поясниха, че няма как машините да бъдат атакувани от хакери, защото нямат връзка нито с телефон, нито с интернет. Освен доставката на машините, все още не е ясно и коя институция ще издаде сертификата, че те са сигурни и надеждни.

Институциите не трябва да са учудени от решението на ВАС, смята политологът Цветанка Андреева Централната избирателна комисия днес трябва да разгледа като точка в дневния си ред каква обществена поръчка да обяви за машините, но резултат все още няма.

Не ни остава друго освен да кажем: Българи – бдете! Още повече, че Сорос има свой дългосрочен проект в България, има своите грантаджии даже и по високите етажи на властта, има своята фондация, учебни заведения и пр. Позволихме му!
Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.