Сега четете
Христо Иванов :“Това, което се случи, беше бягство от отговорност

Христо Иванов :“Това, което се случи, беше бягство от отговорност

Не мисля, че сме казали нещо извън това, което говорим по принцип. Това заяви в „Панорама“ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов по повод изтеклия стрийм от заседание на парламентарната група. Видя се как се взимат решенията в ДБ – колективно.

По думите му в момента трябва партиите да заложат на демократичен начин за взимане на решения, а не еднолични от хора, които не са на политическата сцена, а някъде отзад.

„Това, което се случи, беше бягство от отговорност, страх от управлението, нежелание да се носи отговорност за него“, заяви Иванов, предава БНТ.

Той оцени ДБ като една от успешните коалиции в политическия живот. Призова за колективен формат за взимане на решения.

„Продължаваме промяната“ трябва да се обърнат към тези, които започнаха промяната. И тези, които започнаха промяната, не съм аз или нашата коалиция. Става дума за едно трайно явление в българската политика, това е демократичната общност, заяви Христо Иванов.

Вижте и

Според Христо Иванов това е групата, която гарантира дълготрайната ориентация на развитието на страната ни.

Трайно трябва да бъдат решени два въпроса – за войната и за корупцията, те са много свързани, каза Иванов. Допълни, че трябва преди това да се заложи на публична, демократична политика.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.