Сега четете
Удължаване на епидемичните мерки

Удължаване на епидемичните мерки

boiko borisovДо 31 август 2020 г. ще бъде удължена извънредната епидемична обстановка в страната. Това обяви по време на брифинга, на който бяха представени нови социално-икономически мерки в борбата с COVID-19 и кризата, премиерът Бойко Борисов.

Това ще стане със заповед на министъра на здравеопазването. Тя ще бъде издадена от новия здравен министър Костадин Ангелов, който замени на поста Кирил Ананиев след рокадите в правителството.

Борисов обяви нови социално-икономически мерки в помощ на гражданите Управляващата коалиция представи нови социални и икономически мерки, свързани с корона кризата, за близо 2 млрд. лв. Парите ще бъдат ос… Прочети повече Според премиера извънредната обстановка по никакъв начин не влияе на хората, а основната цел на продължаването ѝ е изпълняването на мерките.

Вижте и

Още в началото на месеца (6 юли) стана ясно, че извънредната епидемична обстановка ще бъде удължена до края на юли. Преди дни пък главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обяви, че ще предложи удължаването ѝ, но тогава не стана ясно до кога.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.