Сега четете
С нищо не засегнах Радев за позицията му за Навални, за да реагира остро
Тъмно Светло

С нищо не засегнах Радев за позицията му за Навални, за да реагира остро

Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже „да”, „не”. Няма да му се карат толкова, не е страшно. Така премиерът Бойко Борисов коментира острата реакция на президента Радев вчера, след като го подкани да изрази позицията си за ареста на Алексей Навални в Русия. 4С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си.
Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я”, коментира премиерът вчерашното изявление на президента Румен Радев. 

Бойко Борисов бе посрещнат тази сутрин в Министерството на околната среда и водите от министър Емил Димитров. Министър-председателят бе разведен из залите, които показват в реално време стойностите на замърсяването в България. Той бе запознат с 24-часовото наблюдение на всички предприятия у нас. Съобщено му бе и за очакваната наказателна процедура срещу България заради нивата на замърсяване.

„Емо, вземете ми направете една справка за замърсяването, да платим за почистване и след това вече да засилите контрола“, заръча той на Емил Димитров.

Вижте и

Емил Димитров и служители на МОСВ докладваха на премиера, че се следи и за незаконните боклуци. Има постоянна връзка с чуждестранните власти, за да се предвиди евентуален нелегален внос на отпадъци.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.