Сега четете
Стратегиите в предизборната кампания

Стратегиите в предизборната кампания

bulletin elect 2015На какво ще заложат политиците в битката за гласа на избирателите? В студиото – предизборните щабове на кандидатпрезидентските двойки, регистрирани или подкрепени от политическите сили с над 1% от подадените гласове на предишните парламентарни избори.

Гости: Цвета Караянчева – ПП „ГЕРБ“, Любен Дилов – КП „Калфин – президент“, Станимир Илчев – КП „ПП Движение 21 – ПП НДСВ“, Ангел Джамбазки – КП „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“, Борис Станимиров – КП „Рреформатирски блок“, Красимир Янков – инициативен комитет.

Резюме: Борис Станимиров заяви в предаването “Референдум“ по БНТ, че при тяхната предизборна кампания няма да има кебапчета и кюфтета.

Той добави, че ТрайчоТрайков е опонент на всички други кандидати, а техен политически противник са партиите като БСП, ДПС и Атака.

Според Янков компроматна война вече се води, което е демонстрация на слабост, но и на добре работеща манипулация.

Илчев каза, че не се страхува от черния ПР, но е отвратен от този способ.

Ангел Джамбазки коментира, че основен опонент на обединените патриоти е кандидатът на ГЕРБ както и този на БСП.

Цвета Караянчева призова Красимир Янков да не се заиграват със страха на хората, защото това водело до по-ниска избирателна активност и отегчава хората.

Любен Дилов –син смята, че живеем в авторитарен режим, който е най-големия компромат в момента.

Според Станимиров чрез ограничаването на секциите в чужбина има директно саботиране на изборите.

Дилов е на мнение, че са правени целенасочени усилия на българските депутати да обидят избирателите в чужбина. Обвини РБ, че са имали достатъчно много механизми да спрат приемането на промените в ИК, като например да си излязат от управлението.

Вижте и

Станимиров смята, че българите изпитват отвращение към политическата класа.

Каза, че няма да пренебрегват социалните мрежи.

В заключение Караянчева заяви, че ГЕРБ правят избори по изборния кодекс на Мая Манолова, затова имало неразбории в изборите. Каза, че работят за спечелване на изброите на първи тур и очакват подкрепа ако има балотаж от всички български граждани.

БНТ1, „Референдум

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.