Сега четете
Станислав Анастасов от ДПС твърди, че премиерът е отправил заплаха към него

Станислав Анастасов от ДПС твърди, че премиерът е отправил заплаха към него

Парламентарната група на ДПС твърди, че премиерът Кирил Петков отправил заплаха към депутата от движението Станислав Анастасов преди няколко седмици като е замесил името на координатора по санкциите, който е с ранг на посланик в Съединените щати, Джеймс О`Брайън.

Как е отправена заплахата разказа самият Станислав Анастасов:

„Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на дистанция около метър и половина – два, за да може все пак да се чуваме. Не държа някой да ми говори на ушенце, ние сме против тези неща. Той ми каза: “ Аз ще ви оправя“. Не повярвах на ушите си, казах „Моля“, а той повтори: „Аз вас ще ви оправя“. Каза „Джеймс О`Брайън е името на човека, до три седмици очаквайте новини“. Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна назад и каза: „До три седмици очаквайте новини“. Имаше колеги зад мен, от групата, между другото, така че има достатъчно свидетели на случката“.

ВИДЕО:

Кирил Петков получи във Вашингтон силна подкрепа за усилията на България за борба с корупцията
Парламентарната група на ДПС внася в деловодството на парламента проекторешение за създаване на временна анкетна комисия за казуса с енергийния проект „Южен поток“, обяви междувременно лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ:

Вижте и

„Установяване на всички факти и обстоятелства по твърденията на министър-председателя, а и не само за тях – всичко онова, което се е случвало около така наречените „потоци“.
АКФ призова премиера да огласи цялата информация за руските газови проекти

.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.