Сега четете
Седмица от въпросителни

Седмица от въпросителни

questionsИнтервю с Таня Буруджиева – политолог, Красимир Дачев – бизнесменът; Бойко Станкушев – журналист и представител на коалиция „Десните”

„Не смятам, че вървим в посока правителство на всяка цена, а и не бива да се върви в тази посока. Ако трябва да залагам пари, не знам на какво да заложа. Проблемът е, че дори и да се състави правителство, то няма да бъде такова, от което българското общество се нуждае и няма да може да решава проблеми. Предполагам, че в АБВ нищо няма да се случи”, коментира в „Събуди се” журналистът Бойко Станкушев. Според него това правителство няма да решава проблеми, защото то ще е много разнородно, а и противоречията, които в момента са туширани, скоро след сформирането на правителство, ще доведат до противоречия. „Много е трудно да събереш и да наложиш ембарго върху политически сили, които имат много различна ценностна система”, допълни той. Той прогнозира, че ГЕРБ също ще се разпадне по модела на НДСВ до една-две години, тъй като и в техните редици има противоречия.

 По думите на политологът Татяна Буруджиева проблемът е, че всичко около тези преговори за съставяне на правителство, се фокусира около една технология, а не се говори за политики и проблеми.

„Това, което казва Татяна Буруджиева е абсолютно така. Никой не говори за икономика, а отсъствието на политиците, които са единствения контрол върху администрацията, води до безконтролни действия. Нямата представа къде е натикан български предприемач”, каза от своя страна бизнесменът Красимир Дачев. Според него ако политиците и администрацията не бъдат сложени в ред, нищо няма да се оправи в държавата.

Вижте и

НоваТВ, „Събуди се“

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.