Сега четете
Само госпожа „Няма да изнасяме патрони“ не знае, че даваме оръжия на Украйна

Само госпожа „Няма да изнасяме патрони“ не знае, че даваме оръжия на Украйна

На 1 май Мая Манолова учреди своята партия Изправи се, България.

“Дълъг път изминахме заедно”, това заяви лидерът на новата социална формация пред делегатите на учредителното събрание.

“Нов тип държава се постига с много усилия”, подчерта тя.

“За 30 години българите не случили на правителства. Малка несменяема група ограбвала страната”, по думите й.

Икономиката и благата били концентрани в едни ръце на олигарси.

“След правителството на богатите приятели дошло отново правителство на богатите приятели”, според Мая Манолова. Тя изтъкна, че ПП надградили управлението на ГЕРБ.

“Калинките на ГЕРБ са заменени с калинките на новите управляващи”, подчерта тя.

Манолова критикува сделките на тъмно за оръжия за Украйна и за газ през посредници. “Промяната стана лоша дума”, категорична бе тя. “Промяната стана подмяна”, изтъкна Мая Манолова. “Това е моделът на ГЕРБ, приложен от четворната коалиция”, обясни лидерът на “Изправи се, България”.

“Не можем да стоим безучастни”, закани се тя. Затова се създавала първата партия на обикновените хора, заяви още Манолова. Това е нов социален договор, обяви тя. Този проект включвал вдигане на доходите и майчинските, гарантирал подкрепа ба малкия и среден бизнес, борба с дълговото робство. Манолова се обяви за безплатно здравеопазване и образование, а не с плащане под масата.

Партията й ще работи за истинска съдебна реформа и за свободни медии. Тя се обяви за зелена България. Ние ще бъдем различната партия, категорична бе Мая Манолова. Във формацията й влизали хора с кауза. Ние сме различни, защото никога не се крием по кьошетата, обясни още тя. Няма да бъдем партия на партийните клубове, ще бъдем партия на действието, почерта Манолова. В партията й няма да има партиен елит.

Вижте и

Бедността се увеличава, притеснена е тя. Българските граждани едва свързват двата края, както подчерта лидерът на Изправи се, България. В парламента няма социална партия, категорична е Мая Манолова. Инфлацията е скочила с над 30% , по мнението й. КЕВР минал с нелегалност.

Управляващите, според нея, са феодали. Коалицията щяла да отлети като коалиция еднодневка, според прогнозата й. БСП нямало да напусне коалицията. Манолова изтъкна, че е станало ясно, че изнасяме оръжия за Украйна, само госпожа „Няма да продаваме патрони“ не знаела за това. Остава е тук, за да се борим срещу всяко крадливо управление, закани се Манолова. Време е да кажем стига толкова на подмяната, настоя тя.

Формацията й се обявява за категорична смяна на главния прокурор Иван Гешев. Ще се бори срещу унизително заплатения труд. Заемаме се с трудовата реформа в България, обяви Манолова. Българите повече не трябвало да са работещи бедни. Партията й поетапно ще въведе четиридневна работна седмица. Ще говорим честно и открито с българските граждани, каза тя. Партията й запопва подписка за нулево ДДС на основни хранителни продукти, дотиране на първите 60 литра гориво за семейство и др.

Ще работим за работещите хора, ще работим за българския народ, увери Манолова. Партията започва обиколка на България за социална реформа.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.