Сега четете
Румен Радев: Казусът с оставката на правителството е сложен

Румен Радев: Казусът с оставката на правителството е сложен

avv_1122Сложен казус с оставката, ако сега станем свидетели на оставка , това ще повлияе неминуемо на резултатите от втори тур. Това каза кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев по време на пресконференция в НДК след резултатите на първи тур на президентските избори.

По думите му, това за него ще бъде дълбоко психологически акт, който ще повлияе на настроението на българските граждани, ще усили чувството за тревога, несигурност и хаос. „Не мога да гадая как ще се отрази на втория тур, но за нас е важно да осигурим спокойствие за тези президентски избори. Много е важно особено за втори тур да няма никакви манипулации. Разчитаме на честни избори и призовавам всички български граждани да бдят“, заяви ген. Радев.

По отношение на референдума ген. Румен Радев посочи, че много се е надявал да премине прага за валидност. „Доколкото знам по последни данни той все още не го преминал“, коментира Радев и го определи като положителна инициатива. Според него начинът на отговора в референдума е сериозен индикатор за доверие за политическата класа и модел.

Вижте и

„За това, че хората искат личностите да не се крият зад партиите и с това нещо трябва да се съобразяваме в политиката оттук нататък“, заяви ген. Румен Радев.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.