Сега четете
Румен Радев и Илияна Йотова закриха предиизборната си кампания в Русе
Тъмно Светло

Румен Радев и Илияна Йотова закриха предиизборната си кампания в Русе

С шествие под надслов „С вас сме!“ кандидат – президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова закри предизборната си кампания в Русе. Шествието премина по главната улица и завърши на площад „Свобода“, където Радев и Йотова бяха посрещнати от симпатизанти на политическите партии, които ги подкрепят.

За среща с кандидат – президентската двойка се стекоха хора от цяла Североизточна България. Илияна Йотова призова за политики, които да задържат младите хора в страната. А Румен Радев обяви, че  правителството полага максимални усилия  за овладяване на повишаващите се цени.

Трябва да направим  нова България, в която законите ще са еднакви за всички. България в която няма значение къде се раждат децата, в големите градове или в малките села и градчета, защото България има много талантливи деца и те имат своя шанс и трябва да развиват своите таланти”, заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

„От днес започва изплащането и на компенсациите и то в чувствителен размер за цената на електричеството и силно вярвам, че това ще повлияе да овладеем галопиращите цени на всичко в държавата”, посочи кандидатът за президент Румен Радев.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.