Сега четете
Радев и Герджиков излизат на дебат по БНТ 1 на 18 Ноември четвъртък

Радев и Герджиков излизат на дебат по БНТ 1 на 18 Ноември четвъртък

В четвъртък от 20:00 ч. Българската национална телевизия ще организира и излъчи единствения дебат между кандидатите за президент на  България. Обществената телевизия ще е единствената медия, в която Румен Радев и Анастас Герджиков ще дебатират за първи път и на живо преди избора на българските граждани в неделя.

Водещ на специалното студио „Президентският дебат: Радев – Герджиков“ ще е Аделина Радева. Дебатът ще се излъчи на живо в ефира на БНТ1 и БНТ4.

Дебатите ще обхващат важните за обществото теми, в които основна роля играе президентската институция, както и политики, виждания и ценности на кандидатите. Централната емисия новини „По света и у нас” ще бъде излъчена веднага след приключването на дебата.

„Благодарим за доверието, което кандидатите за президент ни оказаха, приемайки поканата да организираме и излъчим единствения им дебат в национален ефир. Възможността българските граждани да чуят посланията им от студиото на БНТ е признание, че изпълняваме обществената си мисия, гарантирайки обективност и най-високо ниво на журналистическа етика и професионализъм.“, казва Мариела Драголова, директор „Новини и актуални предавания“ в БНТ.

Вижте и

Обществената телевизия ще даде възможност посланията на кандидатите да достигнат до възможно най-широка аудитория. Дебатът на Румен Радев и Анастас Герджиков ще се излъчи на живо и в новинарския сайт www.bntnews.bg, както и във Facebook страницата на БНТ

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.