Сега четете
Психолог: Трагедията в Хитрино спря пропадането на ГЕРБ

Психолог: Трагедията в Хитрино спря пропадането на ГЕРБ

Антоанета Христова
Антоанета Христова

Историята със съставяне на правителство беше цирк. По-скоро ставаше въпрос за печелене на време. Всички имаха изгода от това, защото никой не е готов за предсрочните избори, включително и БСП.
Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ социологът Кольо Колев.
Заедно с него гост беше и Антоанета Христова, политически психолог. Победата на Румен Радев даде тласък на БСП и е нормално те да искат избори. Не знам дали те са готови за тези избори.

Трагедията в Хитрино спря пропадането на ГЕРБ, но те имат много работа за вършене. Социалната политика, образованието, здравеопазването са в тежко състояние. На хората вече не им стигат само магистрали, каза тя, пише Блиц.

Проблемът не е Хитрино. Проблемът е търсенето на алтернатива и на новия политически играч. Трябва да се намери новия език към хората. В БСП забелязвам такива хора. В ГЕРБ също има такива. Томислав Дончев не говори с клишетата на Цветан Цветанов.

Вижте и

В старите политически партии има хора, които разбират, че трябва да говорят с хората на нов език. Доверието между политици и граждани е разрушено. Новият начин на обръщение трябва да съгради отново това доверие, категоричен беше Колев.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.