Сега четете
Протестъри заформили агитка срещу Тръмп

Протестъри заформили агитка срещу Тръмп

george_sorosПодбрана група протестъри, сред които политолозите Даниел и Ружа Смилови и проваленият министър Христо Иванов, са заформили агитка в американското посолство в нощта на президентските избори в САЩ в подкрепа на Хилъри Клинтън, пише в утрешния си брой “Телеграф”.

Касите изстудено шампанско обаче са останали неотворени, тъй като с напредването на изборния ден зад океана родните грантаджии са останали попарени от изненадващата победа на Доналд Тръмп. Те се получават щедри финансови инжекции от спонсорираната от демократите фондация „Америка за България“ и от техния гуру Джордж Сорос. Сега са много уплашени, тъй като кранчето на щедрото финансиране е на път да спре.

През последната година т.нар. соросоиди, подвизаващи се у нас, проведоха мащабна кампания в полза на Хилари Клинтън и в опит за дискредитиране на Тръмп, която с чудовищните размери на фиксацията си придоби леко комичен оттенък. Редица медии, анализатори, неправителствени организации, гравитиращи около кръга „Капитал“, се скъсаха да рутят Тръмп, сякаш американският милиардер ще седне да родни сълзи, че малотиражни български медии го критикуват.

Напъните на соросоидите дори предизвикаха създаването на фейсбук група „Български хиларистки комитет (абревиатурата съвпада със соросоидния Български Хелзинкски комитет – бел. ред.), или кой беше срещу президента Тръмп“. В нея се публикуваха канонадите от залпове срещу Тръмп, които координирано се публикуваха в кръга от електронни издания „Капитал“, „Дневник“, „Медиапул“ и „Клуб З“, сродени от общите им източници на доходи – грантове от американските фондации.
„Много бих искал да съберем на едно място всички писания, постове, линкове, скрийншоти на хората, които от една година хейтят новия президент на Съединените щати Доналд Тръмп, подиграваха се с него и семейството му, обиждаха го и му се надсмиваха. От тази сутрин те се опитват да вземат завоя, искат да продължат да бъдат издържани от държавата, чийто лидер обиждаха и му се присмиваха в течение на една година. Нека не позволяваме това. Нека да извадим лицата им на показ, за да не могат да мимикрират пак“. Това призова създателят на групата в деня на изборите в САЩ, предвиждайки бъдещето.

Само ден-два след смяната на господаря на Белия дом последва и отрезвяването на родните соросоиди. Медиите все по-рядко публикуват осмиващи и критични статии срещу новия президент, а редица борци за демокрацията дори изтриха публикациите си във Фейсбук, обиждащи човека, който може да спре финансирането им.

По-дебелооките като Христо Иванов например засукаха витиевати статуси, в които обясняват, че изборът на американците, видиш ли, бил против традиционните политически елити и как той изненадващо бил лице на промяната, а не „идиот“, „смешник“ и „слуга на Путин“, каквито епитети се използваха по негов адрес по-рано. На протестърите им се привидя и катарзис в поведението на Тръмп, който щял сам да си промени позициите. Дори през последните дни соросоидите си намериха нови опорни точки, с които да оправдаят зараждащата се у тях любов към новия президент.

Висш пилотаж в наглостта демонстрира сайтът „Клуб З“ на лекарствения олигарх Огнян Донев. В опита си да нападнат и унизят новия президент на САЩ от електронната медия публикуваха коментар, в който като особен грях на Тръмп посочват скандалите с неплатените от него данъци.

Вижте и

В същото време собственикът на сайта Огнян Донев е подсъдим за укриване на данъци в особено големи размери у нас, като на последното съдебно заседание по делото основният спор беше коя от двете счетоводни експертизи да бъде взета под внимание. А гигантската разлика между двете беше дали Донев е укрил само 30 млн. или 60 млн. лева данъци.

 

източник: БЛИЦ

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.