Сега четете
Продължава първото заседание на 50-ия конгрес на БСП

Продължава първото заседание на 50-ия конгрес на БСП

Продължава първото заседание на 50-ия конгрес на БСП. Заседанието се провежда в зала 1 на НДК. Днес форумът трябва да започне в 9.30 ч. с Доклад на Комисията за провеждане на избора за национални органи на БСП, предаде репортер на Любословие.БГ.

Именно в този доклад трябва да станат ясни резултатите от изборите за национални органи на партията.

Вотът за членове на Националния съвет и състав и ръководство на Общопартийната контролна комисия започна снощи малко след 23.00 ч. и продължиха до 00.30 ч. през нощта.

Делегатите гласуваха за състав на Националния съвет в две листи – основна и младежка.

Над 700 са кандидатите за членове на Националния съвет от основната листа. Малко над 100 са кандидатите в младежката листа.

31 от членовете на Пленума бяха избрани вчера по обяд по време на делегатските съвещания на всички структури от многомандатни избирателни райони.

Първото заседание на 50-ия конгрес на партията ще завърши цикъла от отчет и избори в БСП, който започна декември миналата година.

Вижте и

Конгресът трябва да разгледа и резолюцията срещу проявите и настъпленията на неофашизма и неонацизма в Европа, както и политическа декларация на 50-ия конгрес за развитието на БСП и приоритетите на нейната политика.

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.