Сега четете
Провеждат се избори в Буковлък

Провеждат се избори в Буковлък

Днес се провеждат  частични избори в Буковлък .Частичен вот ще се проведе в 2 общини и 12 кметства у нас. Бивш, настоящ полицай и директор в мебелна фабрика влизат в битката за над 3000 гласа в плевенското село Буковлък. Частичните кметски избори са насрочени днес, тъй като бившия кмет загуби битката с COVID-19 тази година. Росен Русанов беше на поста си цели 19 години. Малко след 08.00 ч. вече има желаещи да упражнят правото си на глас. Гласуването е само с машини. Полицейското присъствие в селото е засилено.

 

Един от кандидатите е 46-годишният Георги Божинов, който е директор на производството е в компания за производство на мебели. Той бе издигнат от ДПС. Иска да наследи и надгради направеното от Росен Русанов.

„Ако може ние да надскочим това, което той е направил, ще е голяма крачка”, сподели кандидатът за кмет.

56-годишният бивш полицай Тони Тодоров пък е кандидат, издигнат от социалдемократите. Визията му за развитието на Буковлък е в социална насока.

„Социален патронаж. Тук е много застаряващо населението. Трябва да се обърне внимание и на здравната служба, която с изчерпан капацитет”, поясни той.

Вижте и

Третият кандидат е полицаят Марио Фирков.

„Буковлък трябва да има нова визия и искам хората да разберат, че селото не е гето”, каза той.

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.