Сега четете
Премиерът: Войнските доблест и родолюбие са една силна опора за обществото ни не само в историческите битки, но и в мирно време

Премиерът: Войнските доблест и родолюбие са една силна опора за обществото ни не само в историческите битки, но и в мирно време

bbВоинските доблест и родолюбие са една силна опора за обществото ни не само в историческите битки, но и в мирно време.

Това написа премиерът Бойко Борисов в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия.

„На днешния празник на Българската армия и Ден на храбростта отдаваме заслужена почит към всички български воини, жертвали живота си, за да пребъде България. Отправяме и най-искрена благодарност към военнослужещите, които днес продължават да бдят над сигурността на нашата страна. Воинските доблест и родолюбие са една силна опора за обществото ни не само в историческите битки, но и в мирно време, когато, за да се справим с тежко изпитание, са нужни усилията на всички български граждани“, пише министър-председателят.

„Със сигурността на страната ни компромис не трябва да има. Затова модернизирането на българските въоръжени сили и повишаването на мотивацията на служителите в отбраната остават наш стратегически приоритет. На Гергьовден празнуват хиляди именици, както и всички животновъди. Бъдете здрави и благословени!“, пожела още Борисов.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.