Сега четете
Президентът Радев с предупреждение към Кирил Петков

Президентът Радев с предупреждение към Кирил Петков

След зловещото плячкосване на държавата, българите са зажаднели за справедливост и възмездие. „Правителството трябва да бъде много внимателно и да знае с какво и с кого си има работа.“- това коментира президентът Румен Радев относно списъка с имена, който премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата.

„Всяко открито противопоставяне на правителството срещу корупцията среща и одобрението на хората и трябва да бъде подкрепяно. Убеден съм, че борбата срещу корупцията трябва да се води със силата и легитимността на институциите, а не само с популярността на социалните мрежи”, добави държавният глава.

Той подчерта, че между правителството и Президентството има конструктивна комуникация. И уточни, че кабинетът има нужда от подкрепа в „тежката криза”.

Вижте и

„Методите, използвани от предишните управляващи, безпардонни методи, с погазване на закона – доведоха до сгромолясване на техния режим. Това трябва да бъде урок към всички. Урок към правителството трябва да бъде и фактът, че демокрацията и законността не могат да бъдат възстановени с недемократични средства и с нарушаване на закона”, обясни Радев.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.