Сега четете
Председателят на НС e положителен за коронавирус

Председателят на НС e положителен за коронавирус

Председателят на Народното събрание Никола Минчев е дал положителна проба за COVID-19, съобщи News24sofia.eu като се ползва на „Нова“.

От пресцентъра на парламента са уточнили, че той се е почувствал зле след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента, продължило близо шест часа. След това той си е направил теста.

През следващите дни Минчев ще участва в заседанията на парламента дистанционно по електронен път при спазване на приетите от Парламента правила.

Ексздравният министър Koстадин Ангелов повдигна във „Фейсбук“ въпроса ще бъдат ли карантинирани като контактни лица всички присъствали на КСНС. Такива са правилата, напомни той.

Миналата седмица, министърът на външните работи Теодора Генчовска даде положителен резултат. Генчовска е ваксинирана с две дози от ваксина срещу коронавирус. Тя остана под лекарско наблюдение.

Вижте и

Стана ясно, че и председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев е с коронавирус. Това съобщава самият той във „Фейсбук“. Днес той се е почувствал зле и е направил PCR тест, който даде положителен резултат за ковид. В следващите дни ще бъда под карантина и ще се лекува. Ваксиниран е и се надява да премине по-леко през вируса.

/Снимка: БГНЕС

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.