Сега четете
Порошенко изтръгна микрофон от журналист

Порошенко изтръгна микрофон от журналист

porosh_43960Опитът на журналиста Иван Казора от украинското издание „НикВести“ да получи коментар от президента Петро Порошенко предизвика гнева на държавния глава. Това сподели самият журналист на страницата си във фейсбук, където беше разпространено и видео на инцидента.Опитът на журналиста Иван Казора от украинското издание „НикВести“ да получи коментар от президента Петро Порошенко предизвика гнева на държавния глава. Това сподели самият журналист на страницата си във фейсбук, където беше разпространено и видео на инцидента.Американският президент Доналд Тръмп отново зае корицата на списание „Тайм”.

Илюстрацията на предстоящия брой на списанието е продължение на поредица от Овалния кабинет в Белия дом.Американският президент Доналд Тръмп отново зае корицата на списание „Тайм”. Илюстрацията на предстоящия брой на списанието е продължение на поредица от Овалния кабинет в Белия дом.Телевизия RT (rt.com) кани журналисти да вземат участие в програма на английски език за обмяна на опит, която ще се проведе в телевизионния комплекс на телевизионния канал в Москва от 10 до 13 септември 2018 година.

Телевизия RT (rt.com) кани журналисти да вземат участие в програма на английски език за обмяна на опит, която ще се проведе в телевизионния комплекс на телевизионния канал в Москва от 10 до 13 септември 2018 година.Турски съд разреши на германска журналистка, арестувана миналата година по обвинения в тероризъм, да напусне страната. Това предадоха ДПА, и БТА, като се позоваха на активисти.

Процесът срещу 33-годишната Мешале Толу, преводач и журналист от лявата информационна агенция ЕТХА, обаче ще продължи.Турски съд разреши на германска журналистка, арестувана миналата година по обвинения в тероризъм, да напусне страната. Това предадоха ДПА, и БТА, като се позоваха на активисти. Процесът срещу 33-годишната Мешале Толу, преводач и журналист от лявата информационна агенция ЕТХА, обаче ще продължи.Тримата руски журналисти, които в края на юли бяха убити в Централноафриканската Република (ЦАР), са станали жертва на засада.Това обяви на интернет страницата си медийната група МКВ Медия, цитирана от почти всички медии в Германия.

Вижте и

Тримата руски журналисти, които в края на юли бяха убити в Централноафриканската Република (ЦАР), са станали жертва на засада.Това обяви на интернет страницата си медийната група МКВ Медия, цитирана от почти всички медии в Германия.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.