Сега четете
Поли Паунова: Благодаря за оценката, г-н Биков

Поли Паунова: Благодаря за оценката, г-н Биков

Хубаво е, че господин Биков, настоява аз да разследвам преди прокуратурата. Това си е вид оценка… и за мен, и за въпросната прокуратура. Това коментира Полина Паунова във Фейсбук във връзка с призива на Тома Биков от ГЕРБ да разследва имотите на вицепремиера Бойко Рашков, пише Евроком.

„Свободна Европа“ да разследва апартаментите на Бойко Рашков. Те се интересуват. Полина Паунова сигурно още не се е събудила и заради това не е на този брифинг“, коментира Тома Биков от ГЕРБ по време на пресконференция. Според него трябва да бъдат разследвани твърденията за имотното състояние на вицепремиера и допълни, че става въпрос за 19 имота за милиони.

През 2019 година именно Фондация „Антикорупционен фонд“ и Радио Свободна Европа направиха публична аферата „Апартаментгейт“. Разследването предизвика значителен обществен отзвук и доведе до оставки – на министъра на правосъдието Цецка Цачева, на зам.-министъра на спорта Ваня Колева, зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов, както и на Цветан Цветанов, който през март се оттегли от парламента и от поста Председател на парламентарната група на ГЕРБ, а в края на май напусна и всички ръководни постове в партията.
Биков посочи, че може и прокуратурата да се заеме със случая, но уточни, че ще бъдат нужни НАП и МВР.
„Ето, скъпи приятели, носи ми се славата, че водя луксозен живот и спя до обяд. Иначе е хубаво, че господин Биков, настоява аз да разследвам преди прокуратурата. Това си е вид оценка за мен, както и за въпросната прокуратура“, отговори тя.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.