Сега четете
Парите за АМ ‘Хемус’ отишли за строежа на хотел
Тъмно Светло

Парите за АМ ‘Хемус’ отишли за строежа на хотел

Пари за автомагистрала „Хемус“ са отишли за строежа на хотел, заяви служебният вицепремиер по обществения ред и сигурност Иван Демерджиев в кулоарите на парламента.

Така той отговори на твърденията на предшественика си в МВР Бойко Рашков, който обяви, че с парите за строежа на магистралата е построено вилно селище.

„По-скоро става въпрос за хотел. След като са преминали през няколко дружества, са отишли в построяването на нещо съвсем различно от магистрала „Хемус“ – на хотел“, каза Демерджиев.

Той добави, че девет души са привлечени под наказателна отговорност заради източването на средства за магистралата, но отказа да отговори на въпрос дали те са свързани с политици. Демерджиев обаче добави, че сред тях има „представители на много интересни дружества“.

Вижте и

По-рано, по време на изслушването си в НС, той съобщи, че всички разходи за възстановяването на наводнените в карловско села до края на годината ще бъдат поети от държавата.

По време на парламентарния контрол Демерджиев заяви, че има образувани над 200 разследвания срещу групи за трафик на мигранти. В борбата с нелегалната миграция са включени, освен повече служители на МВР, и дронове, с които се следят групи, проникнали във вътрешността на страната, както и дали полицаите не им съдействат.
Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.