Сега четете
От всяка пора на президента извира желанието му да състави служебен кабинет

От всяка пора на президента извира желанието му да състави служебен кабинет

От всяка пора на президента извира желанието му да състави служебен кабинет. Това каза Даниел Митов, избран за народен представител от ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град, на пресконференция в централата на партията, на която беше представен анализ на изборните резултати.

„Ясно и категорично президентът има своята роля в управлението на някакви задкулисни и не чак толкова задкулисни публични процеси. Очевидно е неговото желание да състави служебен кабинет. То просто извира от всяка пора на президентското тяло. Не знам какво точно си представя той, че ще се случи, ако изобщо се състави служебен кабинет, но е очевидно, че президентът излезе извън рамките на конституционно определените му правомощия.

Президентът излезе от традицията на всички свои предшественици да бъдат до голяма степен обединители. „Те може да са нареждали своите политически пъзели и да са играли някакъв шах, но никога не са си позволявали да разединяват нацията до такава степен“, допълни той.

Вижте и

Митов прогнозира, че поведението на Румен Радев ще бъде наказано от българските избиратели на президентските избори тази година.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.