Сега четете
Опра Уинфри се прицели в Белия дом

Опра Уинфри се прицели в Белия дом

Една от най-известните американски телевизионни водещи Опра Уинфри не изключва в бъдеще да се кандидатура за президент на САЩ.

Предаване с нейно участие бе излъчено днес по телевизия Bloomberg.

На въпрос на водещия замисляла ли се е да вземе участие в надпреварата за президентското кресло, Уинфри отговори, че досега не е мислила за това, дори за подобна възможност. „Предполагах, че нямам управленски опит, че не зная достатъчно. А сега мисля…”, каза тя, но не довърши изречението си.

Много американски медии обаче завършиха фразата й и побързаха да разтръбят, че известната водеща вече не изключва възможността да се включи в президентската надпревара. Според CBS, по всичко личи, че Уинфри се е заинтересувала от идеята. Според The New York Daily News, „Опра е намекнала, че е преразгледала позицията си относно възможността да се кандидатира за президент“.

Вижте и

През 2015 година CBS й зададе аналогичен въпрос. Тогава тя еднозначно заяви, че за нищо на света не би участвала в предизборна надпревара за най-висшия пост в страната.
Телевизионната водеща от много години е поддръжник на Демократическата партия. В миналото тя многократно е изказвала подкрепата си за президента Барак Обама и бившия държавен секретар Хилари Клинтън.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.