Сега четете
Нашият кандидат се справя добре, другите още не сме ги видели в пряк сблъсък

Нашият кандидат се справя добре, другите още не сме ги видели в пряк сблъсък

brigo asparuhovПрофесията на президента е интересна, а битката – още по интересна. Особено за кандидатите, които ще бъдат излъчени за президенти ще бъде интересно.

Това каза за предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“ членът на Изпълнителното бюро на БСП ген. Бриго Аспарухов, според когото избирателите на БСП са искали партията да издигне свой кандидат. Той е убеден, че изборът на непартиен кандидат е бил правилен.

Битката започна, но е съвсем в началото. Труден е пътят, който трябва да бъде извървян от всеки кандидат, ако иска да изпълни със съдържание онова, което желае да изгради като представа за себе си, за бъдещия президент на България. Виждам такива усилия в нашя кандидат, макар че изявите са съвсем спорадични, съвсем в началото е. Виждам надежда и се справя добре. Другите кандидати още не сме ги видели в пряк сблъсък. Когато ги видим, можем да преценим.

Обединението в ляво аз съм сигурен, че ще настъпи в самите избиратели, а не в ръководствата. Това ще се види и на самите избори.  Убеден съм, че гласоподавателите на АБВ ще гласуват за нашия кандидат.

Аспарухов оцени прогнозата на Калфин, че БСП ще загуби изборите като „малко смела“. Той смята, че Борисов няма да се кандидатира за президент:

Кандидатът на ГЕРБ ще бъде някой сравнително известен човек, но това дава шанс на нашия кандидат да постигне, ако не на първи тур, на балотаж и победа. Не го казвам случайно!

Вижте и

Интересна битка предстои! Мисля, че посещението на нашия премиер в Турция има силно вътрешнополитическо влияние и по-малко външнополитическо, независимо че беше отбелязано от анализаторите като сериозна стъпка на нашия премиер. Да не бързаме със стъпките, защото империята Турция не прави случайни ходове и мисля, че не трябва лековато да се отнасяме към всичко, което те ни казват, защото в един момент ще излезем като послушници пред тях.

БНР, „Преди всички“

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.