Сега четете
Мая Манолова: Изправи се България стоим категорично зад мира

Мая Манолова: Изправи се България стоим категорично зад мира

Във видео обръщение, споделено в официалната фейсбук страница на лидера на Изправи се България Мая Манолова, бе споделена позицията на формацията относно международната обстановка от последните часове.

“Ескалацията на войната е път към самоунищожението на Европа. Към разорението и мизерията. Нужни са незабавни преговори, а не призиви за война до победен край.” – заяви Манолова и продължи:

“Големият залог на тези избори е дали ще допуснем България, българите, техните домове и природа да бъдат заложени в този покер на взаимното унищожение.”

Тя е категорична, че Изправи се България  е решително против войната, защото мирът е най-висшата ценност!

Вижте целия пост на Манолова в социалната мрежа:

„Обръщам се към вас в момент, в който международните новини вземат връх над нашите вътрешнополитически дебати.

Ескалацията на войната е път към самоунищожението на Европа. Към разорението и мизерията. Нужни са незабавни преговори, а не призиви за война до победен край. Големият залог на тези избори е дали ще допуснем България, българите, техните домове и природа да бъдат заложени в този покер на взаимното унищожение. Има партии, които са готови да го направят. “Изправи се” е решително против! Мирът е най-висшата ценност!

На 2 октомври подкрепете партията на мира. Гласувайте полезно! Гласувайте за мирното си бъдеще с номер 17 за “Изправи се България”!“ – каза Манолова във видеото

Вижте и

Цялото видео на лидера на Изправи се България вижте тук:

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.