Сега четете
Масови сексуални посегателства над жени в Германия. Ще могат ли европейците да понесат емигрантите.

Масови сексуални посегателства над жени в Германия. Ще могат ли европейците да понесат емигрантите.

Denitsa Sacheva_Сексуални посегателства срещу десетки жени шокираха Германия. Престъпленията са били извършени в Кьолн само в рамките на новогодишната нощ. Около 80 жени са подали официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти.

„Случилото се в Германия много прилича на нападенията на площада в Кайро, когато преди две години се случи почти същото. В този смисъл преди да се правят каквито и да било генерализирани заключения, трябва да се види дали това не е мащабна организирана провокация спрямо политиката, която води Германия”, коментира в „Здравей, България” пиарът и общественик Деница Сачева.

Евродепутатът Ангел Джамбазки от своя страна не се съгласи с думите й и заяви, че в голямата си част тези хора не споделят европейските ценности, гледат по този начин на жените, които нямат забрадки и правят тези неща.

„Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха”, заяви Джамбазки.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже.

„Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха”, допълни Ангел Джамбазки.

Вижте и

„От една страна имаме бежанци, които действително бягат и от самите терористи, включително и от подобни сексуални посегателства. Имаме деца, които страдат и умряха междувременно от удавяния в новогодишната нощ. Не можем да сравняваме едната трагедия с другата. Не може свободата и сигурността да бъдат в противоречие”, коментира Деница Сачева.

Нова телевизия, „Здравей, България“

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.