Сега четете
Манолова готова за коалиция със Стефан Янев

Манолова готова за коалиция със Стефан Янев

Заявките от екипа на Стефан Янев са, че ще се позиционира вдясно, тя ще бъде патриотично-консервативна, а „Изправи се България“ ще е партия на хората (социална партия). Аз не съм чула социални каузи в партията на бившия служебен премиер и ако те заявят такива искания за социална подкрепа за хората, бихме могли да си сътрудничим.

Това заяви лидерът на „Изправи се. БГ“ Мая Манолова пред БНТ.

Манолова заяви, че БСП са прекрачили червените си линии с цел да запазят мястото си във властта.

По думите ѝ всички обещания на четворната коалиция за повишаване на доходите се оказа голяма лъжа. Изправи се. България ще е партия на обикновените хора и социалната партия на България, увери Манолова.

Продължаваме промяната излъга избирателите си. Обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, но го запазиха и го надграждат, разкритикува тя.

Вижте и

И продължи: ПП лъжат избирателите си с думите за диверсификация и скъсване с енергийната независимост от Русия. Манолова не е очаквала, че едните далавери ще се заменят с други далавери с комисионери и пликове. Много се говорило как партийните калинки на ГЕРБ щели да бъдат освободени, но партийните кадри на ексуправляващите са били заменени с кадри на сегашните управляващи, негодува Манолова.

Източник: www.news24sofia.eu 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.