Сега четете
Красимир Каракачанов: Предсрочните избори не ни плашат, но дали ни трябват
Тъмно Светло

Красимир Каракачанов: Предсрочните избори не ни плашат, но дали ни трябват

avv_1213 avv_1239 avv_1269 avv_1271 avv_1278

Предсрочните избори не ни плашат, но трябва да помислим трябват ли ни такива, или първо е необходимо национално съгласие по определени въпроси. Това каза кандидатът за президент на Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Красимир Каракачанов пред журналисти в НДК.

„Слушахме до преди малко едни мъдри политолози, които казват, че не знаят какво ще направят Патриотите. Каракачанов бил едно, Валери Симеонов бил друго, Волен Сидеров бил трето. Ние ще направим само едно, ще продължим заедно да работим за България. Както видяхме, близо 600 000 души гласуваха за кандидатурата на Патриотите“, каза още Каракачанов.

На въпрос кого ще подкрепи на балотажа Каракачанов заяви – „българският народ“. „Ние сме излезли за българския народ, а не да подкрепяме този и онзи. Българският народ и тези 600 хил. българи, които гласуваха за нас, са хора с разум и сърце. Вие как си мислите, че ние сме чобани, които ще ги насочваме в някаква посока. Нарочно идваме заедно, за да покажем, че не мисли единият едно, вторият – второ, третият – трето. Доволен съм от резултата, защото виждам за пореден път, че българският избирател опроверга екзит пол“, каза още той и посочи, че не клони към нито един от двамата кандидати, които отиват на втори тур на президентските избори.

„Има неща, които говорим пред българските граждани не заради изборите – увеличението на пенсиите не е предизборна приказка, нито това да се довърши оградата на границата и да не се допускат повече нелегални мигранти“, каза още Каракачанов.

Вижте и

„Слушах изявлението на ген. Радев, в което той казва „телевизионното говорене свърши“. Аз бих направил с най-голямо удоволствие един дебат като капитан, а той като генерал – да видим кой какви политики предлага. Извинявай, но ти не си правил телевизионно говорене, ние не ти знаем идеите, ние не ти знаем каузата. Аз не чух това какво мислиш ти по отношение на това дали Турция ще е член на ЕС. Не знам какво мислиш за заселването на нелегалните мигранти. Това е самодоволно говорене на хора, които снощи влязоха в политиката и смята, че са хванали Господ за шлифера“ – с тези думи той се обърна към Румен Радев.

На въпрос очаква ли предсрочни избори, той отговори, че предсрочните избори не ги плашат. „Въпросът е да помислим трезво и да постъпим като нормални българи в името на България и да помислим трябват ли ни предсрочни избори или първо трябва национално съгласие по тези въпроси, за които говорим“.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.