Сега четете
Костадин Костадинов към журналистите в Народното събрание: Не ме карайте да нося предпазна маска!
Тъмно Светло

Костадин Костадинов към журналистите в Народното събрание: Не ме карайте да нося предпазна маска!

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов призова всички български граждани да не използват зеления сертификат. В кулоарите на парламента пред журналисти Костадинов заяви, че ако някои дискриминира хората и не им позволява да работят без зелен сертификат, то от „Възраждане“ ще окажат безплатна юридическа и правна помощ, съобщава News24sofia.eu.

Костадинов подчерта, че зеленият сертификат е противоконституционен и дискриминационен. За това от партията смятат да сезират Конституционния съд с жалба за зеления сертификат, надяват се да съберат необходимите подписи.

Костадинов се надява КС да се произнесе в полза на „Възраждане“ и след това да започне много важен разговор – кой ще понесе отговорността за стотиците милиони лева загуба вследствие от въведените ограничения.

Лидерът на „Възраждане“ се скара и с журналистите по темата за зеления сертификат. Вие плащате ли си, за да ходите на работа, запита той медиите и продължи да пита каква е гаранцията, че представителите на медиите не са болни в момента от коронавирус. Как точно зеленият сертификат защитава останалите хора, при положение, че тестът може да покаже отрицателен резултат, а човекът да е болен, недоумява Костадинов.

Той призова медиите да не го карат да носи и предпазна маска.

На въпрос дали възнамеряват отново да щурмуват парламента заради зеления сертификат, Костадинов заяви, че всичко зависи от решенията на работната група. За това той се надява комисията да излезе с компромисно решение, което да удовлетворява всички.

Вижте и

Ако „Възраждане“ управляват България, тогава ще направят специална комисия, която ще разгледа всички действия и бездействия на управляващите, с която да си понесат отговорността.

/снимка: архив БГНЕС

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.