Сега четете
Костадинов пред НС: Ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим

Костадинов пред НС: Ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното и сме длъжни да изправим на крака своята родина, започна речта си пред 47-ото НС лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи и е крайно време българската политика да бъде управлявана от достойни мъже. България няма нужда от страхливи продажници, а от хора, които защитават националните интереси“, заяви той.

„Много от вас, които стоят в тази зала дължат столовете си на страх, който казва не искам да загубя поминъка и бизнеса си. Голяма част са напълно лишени от срам и съвест, но не може вечно да се краде и лъже и да се минава между капките на историята. Приситнатият до стената има два избора – или да се примири, или да се опълчи – ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим“ каза той.

Костадинов заяви, че ще се опълчат срещу принудителните маски, зеления сертификат и ваксинацията, срещу зелената сделка, няма да допуснат Истанбулската конвенция, ще работят за националния интерес в отношенията със Северна Македония, също за довършването на АЕЦ „Белене“.

Костадинов каза, че няма да отсъпи в битката за националните интереси, защото иска децата и внуците му да се гордеят с него.

Вижте и

По думите му българите заслужават качествено образование, здравеопазване и качествени социални политики, както и достайно заплащане.

„Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си“, заключи лидерът на „Възраждане“.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.