Сега четете
Костадинов: Горд съм, че синът ми участва в масов бой

Костадинов: Горд съм, че синът ми участва в масов бой

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обяви вчера, че неговият син е участвал в групов бой със свои съученици, които не са били съгласни с провеждането на референдум дали България да приеме еврото. За случая разказа самият Костадинов във фейсбук пост (който по-късно изтри), защото се гордеел с постъпката на своя син.

От разказа на политика става ясно, че пълнолетният му син е нападнал и набил негов съученик, след като последният публично е изразил несъгласието си с референдума, който се организира от партия „Възраждане“ и граждански активисти. „Моят син събира подписи за референдума за запазването на лева в неговото училище. Преди два дни обаче се разиграва следната случка. Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за да събере в неговия клас. След малко обаче идва друг, оказал се бабаитът на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава утвърдителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и казва – „ето какво мисля за вашата подписка“. Моето момче спокойно му казва, че сега има два избора – или да отиде и да разпечата за наказание 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Любителят на еврото отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите“, разказва Костадинов.

След което набитото момче се връща с приятели, които се сбиват със сина на Костадинов и неговите приятели. „Последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото. След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра…Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях“, казва политикът.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.