Сега четете
Комитова готова да си тръгне от партията на Стефан Янев, ако не се изпълнява програмата

Комитова готова да си тръгне от партията на Стефан Янев, ако не се изпълнява програмата

Събитията в страната ни не се случват, откакто ние имаме това шарено правителство от десет и повече партии вътре. Това заяви бившият служебен регионален министър и настоящ член в партия „Български възход“ Виолета Комитова пред БНТ.

Отношението на президента към партиите е еднакво отдалечено, той ще критикува всички, които не са окей като управляващи и ще подкрепя всички, които са окей спрямо неговите виждания. Ако в тази партия не се изпълняват задачите – с повече консерватизъм да се защитават националните интереси, ще съм първата, която ще си тръгне„, подчерта Комитова.

Според нея сегашната четворна коалиция все още нищо не е направила по темата за Република Северна Македония, но властта управлява в много сериозна ситуация. Самите те са сложен политически продукт, с много компоненти и винаги даден компонент може да изгори, изтъкна Комитова.

Партията на Стефан Янев ще защитава националните интереси в НАТО и ЕС. Липсата на защита на националния интерес се усеща много силно в обществото, посочи Комитова. Тя не знае какъв вариант ще ги нарекат, но позицията – консервативна защита на националните интереси, ще създаде на гражданите по-добър живот. Трябва да сме отворени към целия свят в търговските отношения, настоя Комитова. Нейният най-голям страх е ангажирането на все повече държави във военния конфликт в Украйна, което все повече и повече ни въвлича в Трета световна война. „Някои може ли да ни гарантира, че няма да има Трета световна война?“ – запита Комитова.

Вижте и

Източник: www.news24sofia.eu 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.