Сега четете
Каракачанов трябва да ми е благодарен, че е на този пост и постига успехи

Каракачанов трябва да ми е благодарен, че е на този пост и постига успехи

 

volen-siderovВМРО надвишават в пъти партийната субсидия . На тези избори те са изхарчили над 6 милиона. Главният им разход е за застъпници. Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, защото няма как да подкрепя една измама.

Това заяви лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в ефира на БТВ. „Този резултат идва след една много голяма сделка. Резултатът на ВМРО ще струва на данъкоплатците 3 милиарда лева.

Става въпрос за закупуването на американските изтребители. Ако ни бяха толкова големи приятели, можеха да ни подарят изтребители, както направиха в други страни. Животът стана такъв, че трябва да стимулираш финансово избирателите“, изтъкна лидерът на партия “Атака“. „ Не съм доволен от проведените евроизбори, защото в тях участваха 1/3 от българските граждани, освен това те се проведоха по методика, която е в нарушение на европейските нормативи. Бариерата не може да е повече от 5%, а при нас е 5,8%“, смята той. Предлагали сме партийните субсидии да отпаднат.

Ако сме надзвели пари по изчисления на финансовото министерство, подчерта той. Според Сидеров трябва да се промени законът, така че, ако 50% от избирателите не са гласували, вотът да не се смята за легитимен. На въпрос, дали след подобни думи, не се застрашава малката коалиция, Сидеров каза, че коалицията е факт, благодарение на него.

„Г-н Симеонов много се колебаеше, а г-н Каракачанов трябва да ми е благодарен, че е на този пост и постига такива успехи“. Сидеров изрази разочарованието си от това, че евродепутатът Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – го напада при всяка възможност в ЕП, пишейки доноси. Думите му са във връзка с анексирането на Крим.

Вижте и

Целта му била Консерваторите в Европа да се разочароват от мен и да не се снимат с него. Сидеров подчерта, че Джамбазки си сменял позицията по въпроса за признаването на Крим. Заради нападките на Сидеров по отношение на Джамбазки, евродепутатът се закани да заведе дело. Сидеров е убеден, че не е клеветил колегите си и обещава парична награда на всеки, който докаже обратното. Евродепутатите са пълна мъгла. Не се знае какви средства получават, за какво ги харчат. Не отговориха колко пари трупат и дали няма да направят дарение с част от тях. Затова КПКОНПИ трябва да обърнат внимание.

ВМРО искат преразглеждане на коалиционното споразумение и свършеното до момента. Пред разпад ли е малката коалиция. Могат да се добавят нови цели като анекс, имаме добра финансова програма, имаме основание за това. Виждаме се в парламента редовно. Сидеров заподозря, че двете националистически партии искат да отстранят „Атака“ от коалицията. „ Продължавам да мисля, че Цветанов е един голям политик, той има бъдеще.

Излизайки от управлението, ще остане в историята. Не сме се чували след подаването на оставката му, но не е нужно с него се разбираме без думи“, каза Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа . На въпрос дали би сложил синята каска, Сидеров каза, че няма нужда от синя каска, а по-скоро от сиво вещество под нея.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.