Сега четете
За псевдобитката с корупцията и медийните кьорфишеци, които са част от миманса

За псевдобитката с корупцията и медийните кьорфишеци, които са част от миманса

wpid-wp-1461641193443.jpgДокато „ловим“ хора от ниските етажи и медиите звучно развиват дребнотемието, Пеевски, Валентин Димитров, Масларова и т.н. вече са с изпрана съвест след оправдателните присъда и след като се изнесоха в чужбина.

Грам медиен кураж у големите електронни медии няма – не смеят да разследват високите етажи, но за сметка на това громят нарочени малки цели – кметове, заместник кмет, шефове на агенции, като заместник – кмета Любомир Христов за това, че използвал служебна кола през уикенда или познавал някой който спечелил поръчка.

 

Вижте колко струва тази поръчка на фона на търговете и възлагането, които се присъждат от общината и общинските фирми. Това е режисурата. А истинският въпрос беше защо бе вдигната цената на билета, при положение, че с по-високата цена се покриват далавери и неефективност на Центъра за градска мобилност. Някой вече да се занимава с хотелите на Първанов, с доходите на Пеевски, палатите на Доган, милионите на Станишев, на кръга Котараците и свързаните в ГЕРБ?

Вижте и

Илиян Василев

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.