Сега четете
Замириса на избори и в БСП пак се надигнаха гласове срещу Нинова

Замириса на избори и в БСП пак се надигнаха гласове срещу Нинова

Замириса на избори и в БСП пак се надигнаха гласове срещу Корнелия Нинова.

Ако БСП се яви на още едни избори, ръководена от Корнелия Нинова и нейния екип, то катастрофата е неизбежна. Така депутатът от БСП Крум Зарков коментира пред БТВ какво очаква левицата при евентуален предсрочен вот.

„БСП няма ролята в българския политически живот на подпирачка. Тя не може дълго време да живее в тази роля. Тя трябва да намери много бързо ролята си на голяма лява прогресивна партия, която моделира обществения и публичния живот или управлявайки страната, или бидейки основната му опозиция“, коментира той.

Според него е малко вероятно да има втори мандат на ПП в рамките на това Народно събрание.

Вижте и

Крум Зарков обясни, че е време да се избере и временно ръководство на БСП: „В неделя ще имаме Национален съвет и трябва много бързо да бъде насрочен конгрес. Струва ми се, че около отбелязването на годишнината на партията на връх Бузлуджа това е добър момент конгресът да избере временно ръководство. Естествено, че сега не може да провеждаме преки избори за председател, но и това ще дойде. А това временно ръководство да преведе партията през този нов, найвероятно изборен период, след което да си организираме процедурата за избор на нов председател, на която се надявам да се явят хора с различни аспекти“, каза Зарков.

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.