Сега четете
Ерджан Ебатин: Политическото пространство изпростя – вместо ценности в него има омраза

Ерджан Ебатин: Политическото пространство изпростя – вместо ценности в него има омраза

Политическото пространство изпростя – вместо ценности в него има омраза. Това коментира днес пред БНР депутатът от ДПС Ерджан Ебатин.

„Случващото се в управляващата коалиция не е изненада, защото тя е абсолютно безпринципна като идейна основа. Тази власт беше конструирана на база отрицанието в политиката и популизъм, което не е успешна формула”, коментира той.

„Нивото на българската политика спада все повече, а основните проблеми остават популизъм и насаждане на омраза. Точно популизмът, така да се каже „изяде главата“ на управляващите. Като цяло българското политическо пространство реално изпростя. Какви бяха политическите лидери преди 20 години?! Имам предвид дори и такива, които критикуваме. Какво беше политическото ниво на Иван Костов, Георги Първанов, Петър Стоянов…?“, коментира още Ерджан Ебатин.

Вижте и

Според Ерджан Ебатин, в тази ситуация е трудно политиците да се държат разумно, защото това не се харесва на избирателя, който очаква крайни и емоционални послания от някои политически лидери

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.