Сега четете
Донев: Българските граждани няма да останат на тъмно и студено

Донев: Българските граждани няма да останат на тъмно и студено

„Почти всички партии призоваваха служебното правителство да не внася проектобюджети за НЗОК, ДОО и държавен бюджет. Много бърза трансформация имаше след изборите. Видя се, че няма парламентарно обединение около това Народно събрание чрез бюджета на държавата да определя политиките, които да следва. Започна се да се е пее друга песен“. Това заяви премиерът Гълъб Донев от парламентарната трибуна към депутатите, които дебатират удължаването на Бюджет 2022 г. за следващата година.

Удобно е да се атакува служебното правителство в момент, когато прави всичко възможно, за да минимизира ефектите от кризите, в които завари страната на 2 август т.г., изтъкна служебният премиер.

Той увери българските граждани, че няма да останат на тъмно и студено тази зима. Служебното правителство завари множество от кризи. Разрешихме всички кризи и проблеми, които бяха заварени – галопираща инфлация, газовата криза, посочи той.

По думите му служебното правителство е направило България с най-евтиният газ в Европа, а са заварили галопираща инфлация, която са успели да компенсират.

Вижте и

„Този парламент има задачата да състави редовен кабинет, да покаже на българските граждани как ще ги защитава от галопиращата инфлация и геополитическите рискове“, изтъкна той.

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.