Сега четете
Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а стабилност

Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а стабилност

ГЕРБ не се разпада, колкото и да прорукуват политическите опоненти, партията е стабилна, коментира пред БНТ Десислава Атанасова, попитана какво усеща.

За нея да се коментират институции с грозни и обидни имена подкопава доверието в държавността, а наличието на протести през всичките тези години е символ на демокрацията и демократичните процеси.

Според нея няма политическа платформа, зад която биха застанали дори гражданите, които са отвън.

Едно е да викаш оставка на площада, съвсем друго да бъдеш алтернатива, а най-доброят мерител за обществено доверие са изборите и вота на суверена.

Атанасова обясни, че ГЕРБ не отваря политически чадър над никого.

Тя пожела успех на Цветан Цветанов и не споделя възгледите му за ГЕРБ и премиера Борисов.

Според нея за 10 години в управление да се натрупат негативи, ГЕРБ е правила немалко грешки, но важното е, че навреме си взима поуки.

Винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или водената от него политика.

Атанасова отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори, нормално е те да се провеждат комбинирано както досега, чрез машинно и електронно гласуване.

Вижте и

Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от „Демократична България, манипулирани ли са тези избори“.

Нормално да се увеличи и ролята на референдумите, защото така се дава възможност на хората да участват пряко в управлението на страната.

Източник: News24sofia.eu 

Снимка: БГНЕС

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.