Сега четете
Даниел Лорер: Румен Радев превръща България в политически остров
Тъмно Светло

Даниел Лорер: Румен Радев превръща България в политически остров

Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на Украйна в НАТО. Там не се казва кога това ще се случи. Румен Радев превръща България в политически остров и вкарва страната в изолация“, коментира пред бТВ Даниел Лорер от “Продължаваме промяната“.
“Президентството трябва да обединява българския народ. Президентството и служебните правителства се политизират, защото се опитват да създават и ръководят държавни политики. Пример за това е търсенето на нови изтребители точно в този момент“, посочи той.
“Ако има предложение за изпращане на военна техника за Украйна, ние ще го подкрепим“, обяви Лорер.
“Действията на служебния кабинет са притеснителни. Те изглеждат като на кабинет, който се кани да управлява дълго. Сменят се кадри в НАП, в Митниците. Възможно е смяна в Банката за развитие и Фонда на фондовете. Защо беше битката за “Газпром“, като се оказа, че газ има“, коментира бившият министър на иновациите.
“На този етап ние смятаме, че цялата отговорност правителство да падне е на “Има такъв народ“, ГЕРБ и ДПС. Сега ГЕРБ и ДПС са в парламента – тяхна е отговорността, след като избирателят им е дал първото място на изборите, да съставят работещо мнозинство“.
Източник: Mediapool.bg
Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.