Сега четете
ГЕРБ внесе вот на недоверие

ГЕРБ внесе вот на недоверие

Внесохме вота на недоверие към политиката на Кирил Петков, внесохме и промени в Изборния кодекс за гласуване с бюлетини. Абсолютно убедени сме, че трябва да дадем възможност на българските граждани да гласуват и с хартиена бюлетина на предсрочните избори“. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред журналисти в парламента.

Тя съобщи, че ПГ на ГЕРБ е предложила в програмата за тази седмица на Народното събрание да бъде разгледан „онзи законопроект на БСП, който някак странно вече два месеца престоява в чекмеджето на председателя на правната комисия от „Продължаваме Промяната”.

„За нас е абсолютно необяснимо как част от коалицията внася такъв законопроект, а другата част да не допуска за разглеждане и обсъждане темата в детайли. Именно заради това ние считаме, че освен нашия законопроект за промяна в Изборния кодекс, който е изключително належащо да бъде разгледан в правна комисия, следва парламентарната зала през тази седмица да разгледа Изборния кодекс, внесен от ПГ на БСП с вносители Георги Свиленски и Филип Попов. Още повече, че доколкото знам БСП на своя Национален конгрес взе решение за подобна промяна”, каза в заключение Атанасова.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.