Сега четете
Велислав Минеков: Незабавно започваме организация за честни избори

Велислав Минеков: Незабавно започваме организация за честни избори

Незабавно започваме организация за честни избори, ако Борисов не се съгласи да падне до заветната дата 5 ноември, каза проф. Велислав Минеков пред Станислав Балабанов по Телевизия 7/8.

По този начин Минеков разкри какви са техните планове, ако не се стигне до предсрочни избори.

Професорът логично спомена датата 5 ноември, тъй като по закон три месеца преди редовни избори не могат да се провеждат предсрочни.

„Приятно ми е, че Борисов е притеснен. Както виждате, в последните 97 дни този човек не премина Околовръстното и не посмя да се появи в Европейския парламент. Няма да смее да отиде и сега там, защото този път няма да бъде любезно посрещнат. Естествено, този път той изпадна в страхова невроза, но каквото и да стане, мафията и мутрите трябва да бъдат прогонени“, каза проф. Минеков.

Вижте и

Как ще реагираме, ако не подаде оставка до 5 ноември? Целта беше да оцелее на всяка цена, това беше основната житейска цел. Да ви припомня, че има премиери, които се оттеглиха с достойнство. Жан Виденов, Добрев, ако си спомняте Орешарски. Но този човек няма изход, няма къде до отиде. Какъв ще бъде, след като напусне този пост? Пожарникар? Да гаси огън с тези дебели пръстчета, няма да стане. Тази цел е възможно да бъде достигната. Въпреки това, незабавно създаваме организация за честни избори, ако той не се съгласи да падне до заветната дата 5 ноември. И трябва да има алианс от опозиционери, независимо откъде и какви, може да има лека непоносимост между нас, няма значение, трябва да се съберем, за да прогоним мафията, няма друг начин„, каза още проф. Велислав Минеков.

Източник: Petel.bg

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.