Сега четете
БСП: Късно е, колеги от „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“, за китка

БСП: Късно е, колеги от „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“, за китка

Късно е, колеги, за китка. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова към колегите си от „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ по време на брифинг в централата на партията, предаде репортер на Любословие.БГ.

„Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов в момента се окопава, пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание: „Има такъв народ“, „Изправи се! Мутри вън“ и „Демократична България“ и те пет пъти я отхвърлиха. Точно с едно действие бетонираха Борисов в един сектор – енергетиката“, каза Нинова.

Тя припомни, че миналата седмица БСП е внесла предложение за мораториум на решенията на правителството в оставка за сделки и смяна на бордове до избора на ново и че тези политически субектии са отхвърлили предложението на БСП.

„След като разбраха гафа си, започнаха да се оправдават с процедурни хватки. Сега искат да го внасят. Късно е, колеги за китка, защото ето какво се случи за един ден. Спешно на извънредни заседания се излъчиха новите бордове на енергийните дружества“, каза още Нинова. Тя изброи БЕХ, АЕЦ „Козлодуй“, „МИНПРОЕКТ“ и други.

Вижте и

По думите й всичко това е внесено в Агенцията по вписванията за 24 часа. „Нещо, което обикновено отнема седмици“, изтъкна още Нинова

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.