Сега четете
Боян Кутевски: Кога е точният момент едно правителство да подаде оставка?
Тъмно Светло

Боян Кутевски: Кога е точният момент едно правителство да подаде оставка?

1318896743_towelЕдни прЕатели консерваторЪи и десни политици питам. Не е ли моментът пита във фейсбук профила си колегата Боян Кутевски:

1. Когато се опита да продаде на близки до правителството хора електроразпределително дружество чрез подставени лица?
2. Когато заради нефелно пътно строителство загинат на място или в адски мъки 20 души, пътували с автобус?
3. Когато един вицепремиер нарече едни от най-уязвимите социално хора “кресливи майки на уж болни деца”?
4. Когато финансов министър живее на аванта в луксозен апартамент, за който не плаща наем, а часовникът му струва годишната му заплата?
5. Когато собственик на планински курорт се окаже съветник на министъра на туризма, докато си бил уреждал да купи курорта?

6. Когато са похарчени над 200 милиона пари на данъкоплатците за тол-система, която не само не гарантира по-голяма събираемост, но и като цяло не позволява на желаещите да си платят да го направят?

7. Когато министър-председателят и министърът на енергетиката излязат и безочливо излъжат, че Европейската комисия е оказвала натиск да приватизират газов оператор, а тя излезе с декларация, че такова нещо никога не е искала?
8. Когато каже, че прави конкурс за нов изтребител, а после се оказва, че решението е “по политическа целесъобразност”?

9. Когато един вицепремиер и военен министър открие предизборната си кампания, скачайки в блатото на етнико-социалния конфликт и започне да пръска думи на омразата, за да може да си пробута поне един мръхльо-депупат в Европейския парламент?

10. Когато министър-председателят е казал на министрите си: ”…накрадохте се за три живота…”, а те му отговорят: “…защо говорите в трето лице, шефе…”?

Излезте с някоя и друга опорка по въпроса, че нещо се объркАх… Кажете ми така, теоретично консерваторЪно или институционално дясно политично, не са ли това всичкото 10 причини, които показват, че е време за “…И ПОЧВАМ ДА БЕГАМ, БАТЕ…”?

А ако замахне с дясната?

Вижте и

Ръката, която спря да пише

Непознатата сила на извинението като инструмент на ПР-а

 

BojanK_1  Боян Кутевски, Доктор по Политология – Контент Мениджър. Водещ експерт по връзки с обществеността и маркетинг. Много студенти го познават като преподавател в Софийския Университет, Нов български университет и Датския колеж в София. Редом с преподаването д-р Кутевски поддържа и интересна рубрика в Любословие.БГ.
Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.