Сега четете
Борисов уволни държавни служители, организирали купон в деня на траур

Борисов уволни държавни служители, организирали купон в деня на траур

boiko_borisovБойко Борисов уволни всички служебни лица, участвали във вземането на решение за провеждането на семинар в Несебър. Това съобщават от Министерския съвет.

От „Дондуков 1“ подчертават, че семинарът е протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от село Хитрино.

Премиерът в оставка е разпоредил на министъра на земеделието и храните Десислава Танева да освободи от длъжност всички замесени, тъй като участвалите в събитието регионални структури са в нейния ресор.

Припомняме, че служители на няколко регионални дирекции по горите, представители на природни паркове и Общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции“ на Шумен се събрали на семинар в деня на национален траур. Директорът на общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции“ в Шумен Ваня Стоянова уточни, че всъщност се е състоял семинар-обучение на тема туризъм. Според нея купон и банкет не е имало, а само вечеря.

Тази сутрин земеделската министърка Десислава Танева обяви пред БиТиВи, че директорът на Регионалната дирекция по горите в Шумен инж. Емил Гелов ще бъде освободен заради организирането на тържество в деня на национален траур.

Вижте и

Тя сподели, че е на Съвет на министрите в Брюксел, но е получила информация. Танева изрази възмущението си и подчерта, че това е въпрос на лично усещане, възприятие, морал, ценностна система.

Танева обяви, че освен директора на РДГ-Шумен ще бъдат уволнени всички други представители на държавни институции, които са участвали в организацията на тържеството

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.