Сега четете
Борисов: Радвам се, че толкова партии влизат в парламента, омръзна ми сам да нося отговорност

Борисов: Радвам се, че толкова партии влизат в парламента, омръзна ми сам да нося отговорност

Първи коментар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов след обявяването на предварителните изборни резултати. В изявление във Facebook той посочи, че хората, ангажирани в изборния процес са свършили огромна работа.
„Искам да си благодаря и на моята партия, разбира се и на колегите от СДС. Той благодари на партията си, която по думите му показала, че може да се справи прекрасно.

Да имаш 5% или 9 и да говориш от името на народа е просто смешно. Затова си благодаря на моята партия. За мен е най-добре да има максимално голямо представителство в парламента, защото истинската политика се прави в парламента“, коментира Борисов.

„И без петел ще съмне – и без Борисов, и без ГЕРБ, имате ли по-опитен от мен“, попита риторично Борисов. „Имате ли някой, който да се е справил с три кризи – финансово-икономическата, миграционната, пандемията“, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Борисов се обърна и към опонентите си: „Мили мои, познавам ви всичките. Всичките сте работили с мен или голямата част. Израдвайте се хубаво, вече сте в парламента. Станахте депутати. Нали това беше зорът от лятото. Искахте преврат, обяснявахте, че не ни искат хората. Видяхте – най-мирната, най-толерантната, най-евтината кампания, я проведохме ние”, посочи Борисов.

Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим дали не можем тази година да бъдем толкова консолидирани, защото светът и Европа ни гледат”, коментира Борисов и допълни, че няма ли стабилна политическа обстановка нищо няма да се получи.

Вижте и

„И аз благодаря на всички онези от големите партии, техните лидери, техните премиери, на моите колеги от Балканите. Да се поздравим всички, че са сме явили. Има такива, които ги е страх да ходят на избори. Да бъдем по-смирени“, призова лидерът на ГЕРБ.

Предстоят най-важните месеци, докато влезе в сила Планът за възстановяване. България може да изглежда още по-добре и да се промени“, коментира той.

„Много се радвам, че толкова партии влизат в парламента, защото ми омръзна сам да нося отговорност“, каза Борисов.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.