Сега четете
Борисов: Какъв ром, какви пури? Торбите отиват у президента

Борисов: Какъв ром, какви пури? Торбите отиват у президента

„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре“. Така бившият премиер Бойко Борисов коментира видеозаписа, на който се вижда как президентският секретар Пламен Узунов получава плик от бившия шеф на митниците Петко Петков в заведение. Коментара си Борисов направи на среща в централата на ГЕРБ след откриването на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС.

 

„Никой не отрича, че такава среща има. Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва конспиративно, гледа, после пак идва, гледа, пишат си бележки. Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите заминават вероятно към Радев. Там са назначенията“, заяви лидерът на ГЕРБ. „Петко Петков – знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков“, каза Борисов по адрес на бившия директор на Агенция Митници.

 

Преди това коалиция ГЕРБ- СДС откри предизборната си кампания за парламентарните избори.

 

Това се случва навръх рождения ден на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Въвеждане на „ред в хаоса“ обещаха от обединението и изразиха сигурност в победа на предстоящия вот.

 

На събитието присъстваха кандидати за народни представители, общински съветници, кметове на райони, членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна. Откриването се проведе в центъра на София при Националния дворец на културата. За тези избори коалицията заложи на млади и на опитни лица в листите си. А целта им е да повторят резултата от предишния вот, като спечелят първото място.

Вижте и

 

„Поздравих ви с победители, защото сме ги били и пак ще ги бием на 11 юли. Често ме питат защо ГЕРБ? Защото партията е единствения гарант България да се развива като силна европейска държава. Не желая да коленича пред червения прокремълски президент Румен Радев и не желая да харесвам Бойко Рашков“, заяви Данаил Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

 

 

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.