Сега четете
Борисов готов за дебат с Нинова
Тъмно Светло

Борисов готов за дебат с Нинова

борисов-ниноваБойко Борисов, като лидер на ГЕРБ, и неговият екип са готови да се изправят на дебат с председателя на БСП Корнелия Нинова и екипа на левите по важните теми.

Това заяви самият Борисов вчера след среща с ръководството на Камарата на строителите в България. Той посочи, че не вижда смисъл да влиза в сблъсък с Нинова, защото с жени трудно се надговарял. и предложи екипите на двамата да се изправят лице в лице и да дебатират по всяка една тема.

Нинова на свой ред пък покани лично Борисов на дебат и обясни, че аргументът му да откаже да се изправи срещу нея сам е обида към всички жени. които той смята за недостойни за политически разговор. Малко покъсно вчера Борисов прие поканата за дебат между двамата на 28 февруари от 19.30 часа по Нова телевизия.

Вижте и

Нинова пък предложи той да се състои на неутрална територия пред всички медии. По-рано през деня двамата влязоха в пререкания и по друга тема – Нинова поиска външният дълг. взет от кабинета „Борисов 2″, да бъде проверен още от служебното правителство, а ако то не го направи, ще се случи, когато БСП дойде на власт. Борисов й отговори, като поиска ревизия на всички външни дългове, взети още по времето на БСП и БКП.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.