Сега четете
Бойко отвърна на Петков:Изказванията на Петков, че България е лъгала Шенген, са пълна безсмислица
Тъмно Светло

Бойко отвърна на Петков:Изказванията на Петков, че България е лъгала Шенген, са пълна безсмислица

Изказванията на Кирил Петков, че България е лъгала Шенген, са пълна безсмислица. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на ГЕРБ в Разград.

Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да внимаваме на кого да подаваме ръка, защото те може да я захапят. Толкова ли тези новите не можаха да намерят някой друговерец, някой турчин да сложат в правителството. Ние сме обречени да живеем заедно“, каза Гюнай Хюсмен, областен управител на Разград.

„Днес Кирил Петков, министър-председедател, нядавам се за кратко, се среща със спорни лидери, за които международни медии казват, че е диктатор“, каза Десислава Атанасова за срещата на премиера с Пол Кагаме от Руанда. „Забрави ли, той, че ние сме в Европа. Ситуацията е безпрецедентна в цялата държава – няма приет държавен бюджет. Да, промяна има, но тя не е положителна, не е за добро. Докато правителството на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, сега този кабинет има подкрепата само на африкански лидери. Единственото са медийните балони, които се пукат ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че плана за възстановяване и развитие е изпратен в Брюксел. ЕК го опроверга“, уточни пред актива на ГЕРБ Атанасова.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.