Сега четете
Бойко Борисов: Президентът Радев опроверга днес лъжата, че с него действаме в синхрон

Бойко Борисов: Президентът Радев опроверга днес лъжата, че с него действаме в синхрон

,,В изказването си по „Дарик“ президентът Радев днес опроверга още една лъжа на Кирил Петков и Асен Василев – че ние с Радев се чуваме, виждаме и действаме в синхрон“. Това заяви пред симпатизанти в Златоград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Според него предстои да изчезне и друга лъжа, визирайки позицията на партията относно съдебната реформа. Ние сме длъжни, поели сме ангажимент, не само към българите, за цялостна реформа на съдебната система, обещали сме, допълни Борисов. Той посочи пред аудиторията, че благодарение на депутати на ГЕРБ в правната комисия е гласуван важен законопроект – за анонимните сигнали.

 

Вижте и

Бившият премиер изтъкна като заслуга на ГЕРБ решението военна помощ за Украйна. „Как би се чувствал на Европейски съвет Радев, ако българският парламент по наше предложение не беше приел да се дава въоръжение на Украйна? Кой реши тази задача толкова важна – ГЕРБ, заедно с „Български възход“, „Да, България“ и ДПС“, коментира Бойко Борисов. Той напусна залата с думите: „Тръгвам, за да спасявам от „спасителите“. От „Промяната“ успяхме.“.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.